• Prof. dr. sc. Branko Kunst dobio državnu nagradu za životno djelo za cjelokupni znanstveno-istraživački rad u području tehničkih znanosti, posebice separacijskih procesa te desalinacije i obrade voda.

  • 17. lipnja – Održan memorijalni skup povodom 10. obljetnice smrti prof. Vjere Marjanović-Krajovan (1898. – 1988.) i prof. Marice Gykette-Ogrizek (1911. – 1988.)

Bivši studenti, kolege i štovatelj uspomene na dugogodišnje profesorice analitičke kemije na našem Fakultetu okupili su se u lijepom broju u Velikoj predavaonici Fakulteta kemijskog inženjerstva i tehnologije.

Skup je završio ugodnim druženjem u novouređenom prostoru Zavoda za analitičku kemiju našeg Fakulteta, gdje su uz čašicu razgovora organizatori pohvaljeni za lijepu provedbu zamisli o prisjećanju na naše bivše profesore koji su dali dignitet studiju i naučili nas temeljnim vrednotama sveučilišnog rada. Tom prigodom, posljednji puta na Fakultetu pridružio se i naš dragi profesor Ivan Filipović, koji nas je nedugo zatim zauvijek napustio.